Tilbud på oversættelse

Få et uforpligtende tilbud på oversættelse — hurtigt og nemt

Da prisen på en oversættelse afhænger af flere faktorer, beregner vi prisen individuelt for hver enkelt opgave og sender jer derfor gerne et uforpligtende tilbud på oversættelse (som regel inden for et par timer).


Indhent et tilbud på oversættelse nu

Udfyld denne formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

  Fornavn og efternavn *

  E-mail *

  Firmanavn *

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefonnummer

  Skal oversættes til *

  Vedhæft de tekster, der skal oversættes
  Helst filer i Word, Excel, PowerPoint eller InDesign (IDML), hvis muligt (du kan dog også sende billeder, pdf, txt, odt, ods, htm/html eller rtf-filer via formularen her).

  Filformater, som ikke fremgår af listen, kan sendes direkte pr. e-mail til lol@commas.dk i stedet for.

  Det samme gælder store filer, som tilsammen indeholder mere end 8 MB.

  Meget store filer kan sendes til lol@commas.dk via www.sprend.com, Dropbox, WeTransfer eller en anden lignende tjeneste.

  Ønsker til leveringstermin

  Kommentar

  *Skal udfyldes

  For at sende beskeden skal du acceptere, at COMMAS gemmer de data, du har tastet ind. Vi behandler alle persondata sikkert og fortroligt. Læs om vores Cookies- og persondatapolitik

  OK, jeg accepterer, at mine data bliver gemt.

  Fortrolighed er en selvfølge

  Bemærk venligst, at vi som translatører naturligvis behandler alle informationer strengt fortroligt.


  Rabat ved større opgaver og enslydende sætninger

  Vi giver mængderabat, hvilket betyder, at jo længere jeres tekst er, jo lavere er ordprisen.

  Desuden giver vi store rabatter for enslydende sætninger, hvis vi modtager redigerbare filer. Da vi lagrer alle oversættelser i vores database, oplever mange af vores kunder derfor, at oversættelsesprisen falder, jo flere tekster de sender til oversættelse. Det kan derfor godt betale sig at indgå et fast samarbejde med os.

  Ring til os på tlf. 2639 2750 for at drøfte et fast samarbejde med COMMAS.
   

  Kontakt os nu
   


  Filtypen har betydning for prisen

  Vi tilbyder oversættelse af mange filtyper, bl.a. filer i Word, Excel, PowerPoint, InDesign mv.

  Vi vil til enhver tid foretrække at modtage originalfilen i ovenstående formater, som vi kan redigere i direkte, men hvis I kun kan fremskaffe en PDF-fil, oversætter vi naturligvis også denne. Prisen er dog lidt højere for oversættelse af PDF-filer, og vi kan her ikke give rabat for enslydende sætninger. Desuden kan layoutet ikke blive 100 % identisk med originalfilen, da PDF kun er et transportformat.

  Hvis originalteksten er lavet i InDesign, har vi brug for en IDML-fil, som vi kan oversætte i vores oversættelsessoftware SDL Trados Studio. Den store fordel ved dette er, at I får en oversat IDML-fil retur — og I slipper derfor for at skulle kopiere teksten frem og tilbage.

  Da tekst på forskellige sprog fylder forskelligt, er det vigtigt at kontrollere efterfølgende i InDesign, om teksten står pænt, og ordene deles hensigtsmæssigt. Vores kunder vælger som oftest selv at stå for dette layoutmæssige check.

  Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvilke grafiske løsninger vi tilbyder.


  En alt for billig oversættelse kan koste dyrt

  Husk, at en oversættelse ofte er virksomhedens ansigt udadtil — og den sproglige kvalitet bør derfor være i top, så sproget afspejler virksomhedens værdier. En dårlig oversættelse kan derimod resultere i misforståelser, tabte ordrer eller et sjusket ry — hvilket koster dyrt i sidste ende.

  Vi får ofte henvendelser fra kunder, der ønsker at skifte bureau, fordi de ikke var tilfredse med den kvalitet, de havde fået leveret fra anden side. Pris og kvalitet hænger her nøje sammen.

  Priserne i oversættelsesbranchen afhænger meget af, hvem der oversætter teksten. Vi har valgt kun at bruge de allerdygtigste oversættere, der alle har en høj sproglig uddannelse, et specialeområde og mange års oversættelseserfaring — så vi sikrer, at kvaliteten er i top, idet også vi har et ry, vi skal passe på.

  På grund af vores lave faste omkostninger kan vi dog stadig tilbyde konkurrencedygtige priser, så kontakt os nu for et tilbud på oversættelse.

  Læs mere om, hvordan oversættelsesproceduren foregår, og hvordan vi sikrer kvaliteten.
   

  Sådan sikrer vi kvaliteten