Om COMMAS oversætterbureau

Profil som specialiseret oversætterbureau

COMMAS er et specialiseret oversætterbureau med base i Østjylland. Siden 2003 har vi leveret oversættelser både til det offentlige og det private erhvervsliv.

Som oversætterbureau beliggende i Danmark oversætter vi til og fra dansk, engelsk, tysk og de øvrige europæiske sprog.

Vi specialiserer os kun i nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer:

COMMAS ejes og drives af Lisbeth Overgaard Lisberg, certificeret translatør — og derudover arbejder vi sammen med kompetente freelance-oversættere; alle med deres faglige speciale.


Tæt samarbejde giver bedre service, lavere priser og højere kvalitet

Som professionelt oversætterbureau stræber vi efter at lære vores kunders oversættelsesbehov at kende i dybden.

Dette sker ved at bruge oversættelsessoftwaren SDL Trados Studio, som gemmer vores kunders termer fra gang til gang — og så vidt muligt ved altid at anvende den samme oversætter, som lærer kundens terminologi grundigt at kende.

Desuden får I som kunde kun kontakt med én kontaktperson, nemlig indehaver Lisbeth Overgaard Lisberg, hvilket kan være en stor fordel for især større firmaer, der sætter pris på, at alle medarbejdere i virksomheden bliver rådgivet ens hver eneste gang, de henvender sig.

Flere af vores kunder har ønsket at indgå en samarbejdsaftale med COMMAS, så der er faste rammer omkring priser mv. På denne måde fungerer COMMAS som en ekstern oversættelsesafdeling, og virksomheden får adgang til hurtig og professionel oversættelse inden for mange fagområder og sprog ved kun at bruge ét oversætterbureau.

Ring til os på tlf. 2639 2750 for at drøfte et fast samarbejde med COMMAS.

 
Kontakt os nu
 


Samarbejdspartnere

COMMAS samarbejder udelukkende med højtuddannede, erfarne oversættere, da deres uddannelse og erfaring sikrer, at alle opgaver udføres med kvaliteten i centrum.

Som oversætterbureau er vi altid på udkik efter kvalificerede oversættere, der har specialiseret sig inden for et fagområde. Hvis du er translatør og/eller modersmålsoversætter og har mange års oversættelseserfaring med et fagområde og ønsker at få vurderet, om dine kvalifikationer passer til COMMAS´ kvalitetskrav, beder vi dig derfor venligst udfylde freelance-formularen i følgende link: Freelance-formular.


Forsikring og medlemskab

Alle vores ydelser er naturligvis dækket af en professionel ansvarsforsikring, som vi har tegnet gennem Translatørforeningen (www.translatorforeningen.dk).


Levering til aftalt tid og tavshedspligt

Ved at benytte COMMAS er I garanteret hurtig levering til aftalt tid og i ønsket format — så også I kan møde jeres deadlines.

Desuden er I som kunde sikret fuld diskretion, da fortrolighed er en selvfølge for os.


Skal I bruge en oversættelse?

  • Send jeres tekst til lol@commas.dk
  • I får et uforpligtende tilbud
  • Accept af tilbud
  • I modtager oversættelsen

Få et tilbud