Oversættelse af brochurer

Oversættelse af brochurer, kataloger mv.

Vores speciale er oversættelse af brochurer, kataloger og andre erhvervsrelaterede tekster, og vi har siden 2003 hjulpet over 1.000 tilfredse kunder fra det private erhvervsliv og det offentlige med deres oversættelsesbehov.

Mange af vores kunder har ønsket at indgå et fast samarbejde med os for at højne kvaliteten i deres oversættelser og minimere deres omkostninger. Kontakt os straks, hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer.


Vi håndterer flere forskellige filformater

Erhvervsrelaterede tekster forfattes i mange forskellige formater, såsom Word, Excel og PowerPoint. Vi kan håndtere alle de nævnte formater — og flere til.

PDF er kun et transportformat. Derfor vil vi altid bede om at få tilsendt originalfilen, såfremt I kan skaffe denne. Hvis I kun har en PDF-fil, oversætter vi dog naturligvis også denne.


Vi oversætter også InDesign-filer mv. 

Vi håndterer gerne filer lavet i et grafisk designprogram som InDesign. Hvis I kan fremskaffe originalfilen (i InDesign har vi brug for IDML-filen), kan vi håndtere teksten direkte med vores oversættelsesværktøj, så I får oversættelsen retur i samme format, som I leverede den i, så I slipper for at kopiere teksten frem og tilbage.

Da tekst på forskellige sprog fylder forskelligt, er det vigtigt at kontrollere efterfølgende, at teksten står pænt, og ordene deles hensigtsmæssigt. Vores kunder vælger som oftest selv at stå for dette layoutmæssige check.

Kontakt os gerne for at høre, hvilke formater vi kan håndtere og hvilke grafiske løsninger vi kan tilbyde.

 
Kontakt os nu
 


Oversættelse af brochurer til og fra mange sprog

Da vi er et dansk oversættelsesbureau har vi specialiseret os i oversættelse af brochurer mv. til og fra følgende sprog:


Oversættelse af andet markedsføringsmateriale

Ud over oversættelse af brochurer leverer vi også oversættelse af hjemmesider og andet markedsføringsmateriale, såsom kataloger, reklamer/annoncer, nyhedsbreve, pressemeddelelser, messemateriale, salgsbreve mv.

Desuden tilbyder vi juridisk og teknisk oversættelse, idet vores speciale er oversættelse af alle erhvervsrelaterede tekster.


Vores fokus er på sproget og kvaliteten

Vi tror ikke på, at man kan være dygtig til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse; herunder specielt oversættelse af brochurer og andre erhvervsrelaterede tekster.

Vores dygtige oversættere har alle en længerevarende sproglig uddannelse og det pågældende sprog som deres modersmål, så de kan forstå og formidle hver en nuance i sproget.

Vi målretter desuden sproget, hvad enten det drejer sig om en ren reklametekst, der skal fange læserens opmærksomhed på et splitsekund, eller det f.eks. drejer sig om oversættelse af brochurer, der er en blanding af kreativ tekst og teknisk dokumentation.

 
Sådan sikrer vi kvaliteten