Tysk oversættelse

Mange års erfaring med tysk oversættelse

Med Tyskland som nabo er tysk et vigtigt sprog i Danmark og i EU generelt.

Derfor har vi gennem årene specialiseret os i tysk oversættelse og tilbyder oversættelse til og fra tysk inden for marketing, teknik og jura, som er vores specialeområder.

Desuden er jeres faste kontaktperson selv translatør i tysk, og hun har derfor de bedste forudsætninger for at rådgive jer om jeres tyske oversættelse.


Tysk oversættelse udført af translatører og modersmålsoversættere

Hver uge leverer vi juridiske oversættelser til og fra tysk, og til disse ofte komplicerede dokumenter bruger vi altid erfarne certificerede translatører, som i løbet af deres 5-årige sproglige kandidatuddannelse har fået et indgående kendskab til dansk og tysk jura.

Derudover er det vigtigt, at oversætterne har oversættelseserfaring fra f.eks. advokatbranchen, så de har mange års praktisk erfaring at trække på, når de laver en tysk oversættelse.

En bekræftet oversættelse til og fra tysk kan vores translatører selvfølgelig også levere.

Til tysk oversættelse af tekniske og kreative tekster bruger vi altid sprogligt højtuddannede modersmålsoversættere, som kender alle nuancer i sproget, så misforståelser undgås.

Desuden er hver eneste oversætter specialiseret inden for netop det fagområde, som teksten handler om.


Kvaliteten sikres i jeres tyske oversættelse

Kvaliteten af en tysk oversættelse afhænger meget af, hvem der oversætter teksten, og vi udvælger hver gang den rette oversætter til opgaven.

Den valgte oversætter kommer til at lave alle kundens tyske oversættelser og lærer derved kundens terminologi og sprogbrug indgående at kende. Dette adskiller os fra mange andre bureauer.

Desuden gemmer vi alle kundens oversættelser i vores oversættelseshukommelse, så terminologien forbliver ens igennem hele den tyske oversættelse og i alle fremtidige oversættelser.

 
Sådan sikres kvaliteten
 


Andre sprog end tysk

Ud over tysk oversættelse tilbyder vi også oversættelse til og fra dansk, engelsk og de øvrige europæiske sprog, dvs. hovedsageligt fransk, spansk, italiensk, hollandsk, græsk, tyrkisk, russisk, polsk, ungarsk — samt norsk, finsk og svensk.

Vi oversætter gerne til flere sprog ad gangen.


Hvad koster tysk oversættelse?

Vi beregner hver pris individuelt og sender jer derfor gerne et gratis tilbud på jeres tyske oversættelse.

Prisen afhænger af tekstens

  • filtype
  • omfang
  • fagområde
  • ønsket leveringstermin
  • sprogkombination

Da vi giver mængderabat og rabat for enslydende formuleringer vil oversættelsesprisen falde, jo flere tekster I sender til oversættelse.

 
Få et uforpligtende tilbud