økonomisk OVERSÆTTELSE

Har du brug for at få oversat en årsrapport, et regnskab eller en økonomisk analyse, så du kan kommunikere med dine internationale partnere og investorer?

Hos COMMAS leverer vi professionelle oversættelser af alle økonomiske dokumenter.

Få et uforpligtende tilbud

økonomisk oversættelse udført af specialiserede oversættere

Når vi modtager en økonomisk tekst til oversættelse, vurderer vi nøje hvilken oversætter, der har de rette kvalifikationer til opgaven. Vi har især fokus på:

Korrekt brug af fagterminologi: Vi bruger kun højtuddannede og erfarne oversættere, som er specialiserede i økonomisk oversættelse. De har indgående kendskab til den finansielle sektor og sørger for at bruge den helt rigtige fagterminologi.

Ensartet sprogbrug: Ved hjælp af en TM (Translation Memory) sikrer vi, at alle fagudtryk og formuleringer bliver oversat ensartet gennem hele dokumentet. TM’en bruger vi igen, når du næste gang har brug for økonomisk oversættelse. Fordi du får rabat for gentagelser og ord, vi allerede har oversat tidligere, får du på den måde økonomisk oversættelse af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Konventioner og standarder: For økonomisk oversættelse er det vigtigt ikke bare at overholde anvendte regnskabsstandarder, men også at have fokus på de sproglige og stilistiske konventioner, der er gældende i det land, hvor oversættelsen skal bruges.

Økonomisk oversættelse med fokus på fagterminologi og overholdelse af konventioner og standarder.

DET SIGER VORES KUNDER

AL Finans har igennem mange år samarbejdet med COMMAS Oversættelsesbureau, når vi har haft behov for autoriserede oversættelser af dokumenter til vores udenlandske kunder og samarbejdspartnere. Vi oplever altid en fremragende service og meget hurtig eksekvering fra de kompetente folk hos COMMAS.  

Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger og opfordre andre til at gøre brug af COMMAS’ ydelser

Steffen Qvist / Kundeservicechef

COMMAS er en professionel samarbejdspartner, som svarer hurtigt og gerne stiller uddybende spørgsmål til opgaverne, så vi er helt enige om, hvad der skal laves, før de går i gang.

På baggrund af næsten 10 års samarbejde ved vi, at vi altid får oversættelserne retur til den aftalte tid, og at kvaliteten er i top.

Amalie Topp / Personal Assistant

Stort fokus på kvalitetssikring

Oversættelse af økonomiske dokumenter stiller store krav til nøjagtighed og præcise formuleringer. Det er fx ekstra vigtigt, at alle tal og værdier gengives korrekt, og at der ikke opstår tvivl om betydningen af en bestemt oversættelse.

Hos COMMAS sørger vi altid for at bruge økonomiske oversættere med en høj sproglig uddannelse og stort kendskab til økonomi. Derudover sikrer vi, at oversætteren læser grundig korrektur på sit arbejde. Inden vi sender din oversættelse retur til dig, foretager vi desuden selv en grundig kvalitetssikring af dokumentet, så vi er 100 % sikre på, at alt står korrekt. Du kan på den måde være sikker på, at du modtager en økonomisk oversættelse af allerhøjeste kvalitet.

Når hvert et
komma tæller

Hos os er din økonomiske oversættelse i kompetente hænder

mange dokumenttyper og brancher

Forskellige dokumenttyper: Økonomisk oversættelse omfatter mange forskellige typer af dokumenter, hvor der bliver brugt særlige økonomiske fagudtryk og branchestandarder. Vi hjælper med oversættelse af alle typer af dokumenter, bl.a.:

  • Regnskaber
  • Årsrapporter
  • Bank- og forsikringsdokumenter
  • Børsmeddelelser
  • Finansielle analyser og rapporter

Erfaring med mange brancher: Vi har igennem de sidste 20 år leveret økonomiske oversættelser til kunder inden for mange brancher, heriblandt internationale virksomheder, forsikringsselskaber, advokatbureauer og den finansielle sektor.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din økonomiske oversættelse.

Få et tilbud på økonomisk oversættelse

Vi har gennem en del år haft brug for diverse autoriserede oversættelser i forbindelse med ejendomsadministration og ejendomshandler. Ofte har det været med relativt korte deadlines.

 

På trods af dette har vi altid fået leveret en høj kvalitet og altid til den aftalte tid.

 

Michael Buch Thodsen / Økonomichef

Vi har anvendt COMMAS Oversættelsesbureau i forbindelse med oversættelse af juridiske dokumenter.

Samarbejdet forløber med klare aftaler, og levering sker hurtigt og til aftalt tid.

 

Janne Back Hansen / Juridisk elitesekretær

Vi udfører autoriserede økonomiske oversættelser.

autoriseret oversættelse af økonomiske dokumenter

Hvis en økonomisk oversættelse skal bruges hos en domstol eller en udenlandsk myndighed, skal den i nogle tilfælde autoriseres (bekræftes) af en translatør.

Hos COMMAS samarbejder vi med flere økonomiske oversættere, som har en 5-årig sproglig kandidatuddannelse inden for økonomisk sprog, og som er certificerede translatører. Vi leverer derfor gerne en autoriseret økonomisk oversættelse til dig.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt

Økonomiske dokumenter indeholder ofte fortrolige oplysninger. Derfor beder vi også alle vores oversættere om at underskrive en fortrolighedsaftale, ligesom vi sørger for at gemme og dele filer på sikker vis.

økonomisk oversættelse til mange sprog

I en global økonomi skal finansielle dokumenter ofte oversættes til eller fra engelsk, og det er derfor et af de sprog, som vi har allerstørst erfaring med hos COMMAS.

Med et stort netværk på 200 freelance-oversættere, kan vi dog altid finde en oversætter med de helt rigtige sproglige og faglige kvalifikationer til netop din økonomiske oversættelse. Kontakt os for en snak om dine behov.

Læs mere om sprog

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får økonomiske oversættelser af højeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre økonomisk oversættelse så enkelt, professionelt og effektivt som muligt, så du kan komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Vi samler på tilfredse kunder. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov derfor altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi håndplukker en fast oversætter til dig som kunde, som lærer dine behov og terminologi godt at kende.

PERSONLIG KONTAKT OG HØJT SERVICENIVEAU

Hos COMMAS lægger vi stor vægt på at have personlig kontakt til vores kunder, så vi kan yde den bedst mulige service. Når du henvender dig til os, får du altid fat på enten Lisbeth eller Anna Lise.

Vi har begge en lang sproglig uddannelse på kandidatniveau og mange års praktisk erfaring med både projektledelse og oversættelse. Du kan derfor være sikker på, at vi håndterer din økonomiske oversættelse professionelt og med dig og dine behov i centrum.

Få et tilbud på økonomisk oversættelse
Erfarne projektledere med godt kendskab til økonomisk oversættelse.

Vores Kunder