TEKNISK OVERSÆTTELSE

Har du brug for at få oversat en manual, et datablad eller en produktbeskrivelse?

Hos COMMAS har vi 20 års erfaring med teknisk oversættelse. Du kan derfor trygt overlade din tekniske oversættelse til os.

Få et uforpligtende tilbud

Teknisk oversættelse er vores speciale

Når du bruger penge på professionel teknisk oversættelse, skal du selvfølgelig også have et produkt af høj kvalitet tilbage. Hos COMMAS får du:

Erfaring: Med 20 års erfaring på området har vi oversat alle typer af tekniske dokumenter inden for langt de fleste brancher — og til rigtig mange sprog.

Høj kvalitet: Når vi modtager din tekst, vurderer vi nøje, hvilken oversætter der er bedst kvalificeret til at klare opgaven. Alle vores tekniske oversættere har en høj sproglig uddannelse og mange års erfaring. Derudover har de altid det sprog, som de oversætter til, som deres modersmål.

Enkel proces: Det skal være nemt for dig at få oversat dine tekniske tekster. Du behøver derfor ikke gøre andet end at sende os din tekst. Vi vender hurtigt tilbage med et konkret tilbud på din tekniske oversættelse, og så bestemmer du, om vi skal sætte opgaven i gang. Nemmere bliver det ikke.

Konkurrencedygtige priser: Prisen på en oversættelse afhænger af flere faktorer, som fx antal ord, sprogkombination og sværhedsgrad. Vi er et mindre bureau med lave omkostninger, og vi kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser på teknisk oversættelse.

Hurtig teknisk oversættelse af fx manualer til mange sprog og i høj kvalitet.

Teknisk oversættelse inden for mange brancher

Siden 2003 har vi leveret teknisk oversættelse til mere end 1.200 kunder inden for følgende brancher:

Bygge & anlæg

Energi & miljø

Elektronik

Maskiner & udstyr

Mode & design

Møbelbranchen

Transport & logistik

Vindenergi

IT- & telebranchen

Landbrug, skovbrug & fiskeri

Fødevareindustrien, pakning & emballage

Råstofudvinding & kemisk industri

Vi hjælper også gerne med teknisk oversættelse inden for netop din branche.

Få et tilbud på din tekniske oversættelse

DET SIGER VORES KUNDER

Vi har meget forskelligartede oversættelser, heriblandt også teknisk tunge opgaver, som alle bliver løst til vores teknikeres fulde tilfredshed, ikke mindst fordi en professionel oversættelse sparer dem for mange interne ressourcer.

På baggrund af vores positive oplevelser kan vi kun anbefale COMMAS som en seriøs samarbejdspartner.

Lone Hansen / Marketingchef

De senere år har AM Tooling haft stor vækst specielt i udlandet, og deraf er der kommet et stort behov for at få oversat vores tekniske dokumenter og manualer til forskellige sprog, så vi efterkommer den enkelte kundes samt internationale gældende regler inden for bl.a. CE-mærkning og manualer generelt.

COMMAS er her en rigtig god samarbejdspartner for AM Tooling. COMMAS arbejder hurtigt, og den ofte korte ønskede leveringstid overholdes altid, og vi kan med god ro i sindet videresende den oversatte dokumentation til vores kunder, uden at der kommer nogen anmærkninger tilbage.

René Hansen / Sales – & Project management

Agrometer har igennem nogle år brugt COMMAS til oversættelse af brugermanualer til vores landbrugsmaskiner, primært på fransk og russisk.

Vi foretrækker COMMAS, fordi vi altid modtager oversættelser i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og ikke mindst fordi vi oplever stor fleksibilitet, når vi er presset af en deadline.

Jens Ravn Wowereit Andersen / Marketing | Documentation

TEKNISK oversættelse til alle sprog

Maskiner og andet teknisk udstyr bliver brugt overalt i verden, og der er ofte krav om, at fx instruktioner og manualer findes på det lokale sprog.

Vi har et stort globalt netværk af oversættere – og erfaring med teknisk oversættelse til mange sprog. Hvis du har brug for en ny sprogkombination, som vi ikke tidligere har arbejdet med, hjælper vi også gerne med en løsning på det.

Læs mere om sprog

vi oversætter alle tekniske teksttyper

Uanset hvilken form for teknisk oversættelse, du har brug for, kan vi hjælpe dig.

Vi har erfaring med oversættelse af stort set alle former for tekniske tekster, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på oversættelse af netop din tekst.

For at du kan drage fordel af de moderne oversættelsesværktøjer, vi bruger, modtager vi helst en redigerbar fil fra dig. Det kan fx være dokumenter udarbejdet i Word, Excel, PowerPoint eller InDesign.

Vi oversætter også PDF-filer, men da vi ikke kan redigere direkte i en PDF-fil, foretrækker vi at oversætte originalfilen.

Hvis du kun har mulighed for at sende os en PDF-fil, oversætter vi naturligvis også den.

Vi oversætter bl.a. følgende tekniske tekster:

  • Manualer og betjeningsvejledninger
  • Brochurer og kataloger
  • Sikkerhedsanvisninger
  • System- og produktbeskrivelser
  • Rapporter og undersøgelser
  • Datablade, produktdokumentation, vedligeholdelsesvejledninger
  • Udbuds- og tilbudsmateriale

HVAD KOSTER TEKNISK OVERSÆTTELSE?

1. Antal ord
Du får mængderabat ved store opgaver

2. Gentagelser
Du får rabat for enslydende sætninger

3. Fagområde
Teknik, marketing, jura eller økonomi

Prisen afhænger
af flere faktorer

4. Sprog
Dansk, tysk, engelsk, norsk, svensk eller andre

5. Filtype
Redigerbart format eller PDF

6. Leveringsfrist
Hvor hurtigt skal du bruge oversættelsen

Derfor skal du vælge COMMAS til teknisk oversættelse

Fast oversætter og tæt samarbejde

I modsætning til andre oversættelsesbureauer knytter vi altid en fast oversætter til hver enkelt kunde, som så lærer din virksomheds produkter og terminologi grundigt at kende.

Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder og vil derfor ofte spørge dig til råds, hvis vi er i tvivl om korrekt brug af fagterminologi eller dine ønsker til sprogbrug. Du kender din virksomhed og branche bedst, og det er vores erfaring, at et tæt samarbejde giver den højeste kvalitet.

Vi har siden 2017 brugt COMMAS til alle vores oversættelsesopgaver, som primært er nyhedsbreve og betjeningsvejledninger. 

 

Der arbejdes med kundens behov i centrum, og er der spørgsmål undervejs er der altid god kommunikation, ligesom det færdige produkt aldrig skuffer.

 

NHS Maskinfabrik A/S er enormt godt tilfredse med COMMAS som leverandør, og vil med glæde anbefale andre at bruge dem.

Gitte Johansen / Salgs- og Marketingassistent

Ensartet terminologi og lavere priser

Vi bruger den nyeste oversættelsessoftware, så vi kan lagre din virksomheds tekniske fagudtryk i vores databaser. På den måde sikrer vi en ensartet og konsekvent sprogbrug igennem hele dokumentet — og i eventuelle fremtidige tekniske oversættelser.

For dig som kunde resulterer det i lavere priser, fordi vi giver rabat for de ord og formuleringer, der bliver gentaget. Jo flere tekster vi oversætter for dig og din virksomhed, jo mere vil prisen derfor falde.

Form & Frys har siden 2015 brugt COMMAS til oversættelse af al vores tekniske dokumentation – bl.a. manualer, bruger-interfaces og CE-erklæringer.

 

COMMAS har gennem årene opbygget en stor oversættelseshukommelse for os, hvilket betyder, at vi kan få oversat både nye og opdaterede manualer hurtigt og til en rigtig god pris. 

 

Samtidig er vi sikre på, at det er de samme fagudtryk, der bliver brugt hver gang.

Jesper Jørgensen / Sales & Project Manager

Priseksempel

7.980 kr. ekskl. moms

Teksttype
Manual

Format
Word

Omfang
52 sider

Sprog
Engelsk-tysk

Leveringstid
3-5 dage

Effektiv og hurtig oversættelsesproces

1.
Send din tekst pr. mail eller via vores tilbudsformular

2.
Vi sender et uforpligtende tilbud

3.
Når du har accepteret tilbuddet, går vi i gang med oversættelsen

4.
Du får oversættelsen leveret til aftalt tid

Stort kendskab til Teknisk oversættelse

Hos COMMAS har vi fokus på dig som kunde.

Når du kontakter os, vil du altid få fat i Lisbeth, som har oversættelseserfaring fra en ordreproducerende virksomhed.

Hun ved altså af egen erfaring, hvordan man udarbejder teknisk dokumentation på forskellige sprog. Med et stort netværk af kompetente oversættere i ryggen er din tekniske oversættelse derfor i de bedste hænder her hos os.

Lisbeth har praktisk erfaring med teknisk oversættelse

Lisbeth Overgaard Lisberg

Indehaver

Lisbeth er stifter og indehaver af COMMAS. Hun har en 5-årig erhvervssproglig kandidateksamen og praktisk oversættelseserfaring fra salgs- og marketingafdelingen hos en producerende virksomhed.

COMMAS har et globalt netværk af tekniske oversættere

Netværk af tekniske oversættere

Rundt om i hele verden

Med 200 tilknyttede freelanceoversættere kan vi altid finde en højtkvalificeret oversætter, der kan løse din opgave professionelt og med høj kvalitet.

Vores Kunder