Oversættelse til mange forskellige sprog

Vi hjælper dig med dine engelske oversættelser

Har du brug for hjælp til en oversættelsesopgave på engelsk? Hos COMMAS tilbyder vi alle former for oversættelse og korrekturlæsning på professionelt engelsk. 

Vi har gennem 20 år opbygget et globalt team af erfarne engelske oversættere og translatører, som alle er specialiserede i ét eller flere fagområder. Vi hjælper med at oversætte både til og fra engelsk – og uanset opgavens størrelse, sørger vi for, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne. 

Vores team af engelske oversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Oversættelse af engelske tekster | hurtigt, nemt og effektivt

Har du brug for en engelsk oversættelse nu og her? Vi ved af erfaring, at oversættelser ofte haster. Vores proces er enkel og ligetil, hvilket gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Få en fast oversætter med engelsk som modersmål

Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og netop derfor udvælger vi de dygtigste engelske oversættere og translatører, som har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring med oversættelse. Deres erfaring og ekspertise og vores faglige baggrund er din sikkerhed for et produkt af højeste kvalitet. 

Gennem et tæt samarbejde med både kunder og oversættere, sørger vi for at levere engelske oversættelser, der altid lever op til dine specifikke krav og ønsker.

Vi er specialister

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til engelske tekster 

Vores erfaring fortæller os, at et tæt samarbejde giver de bedste resultater. COMMAS er et lille oversættelsesbureau, med alt hvad det indebærer af fordele for samarbejdet. 

Kommunikationen er direkte, personlig og hurtig, og med bare to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid lander hos én, som kender både dig og dine oversættelsesbehov godt.

“Processen hos COMMAS er nem og overskuelig – de er altid hurtige til at vende tilbage med en pris og leveringstid på de opgaver, vi sender, og fordi vi har arbejdet sammen i så mange år, kender de vores filtyper og ved, hvad vi har brug for. Jeg kan kun anbefale andre virksomheder med behov for teknisk oversættelse at kontakte COMMAS.”

Jesper Jørgensen, Form & Frys

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.