Oversættelse til mange forskellige sprog

Vi oversætter dine tekster til og fra svensk 

Uanset hvilken type oversættelse eller korrekturlæsning på svensk, du står med, så kan vi hjælpe. I COMMAS har vi gennem 20 år opbygget et globalt team af erfarne svenske translatører og oversættere, som alle er specialiserede i ét eller flere fagområder. 

Vi hjælper med at oversætte både til og fra svensk – og uanset opgavens størrelse, sørger vi for, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne. 

Vores team af svenske modersmålsoversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Effektiv og hurtig svensk oversættelse

Vi ved af erfaring, at en oversættelse ofte haster. Vores proces er enkel og ligetil, hvilket gør at vi hurtigt kan hjælpe dig videre. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Vi tilbyder en fast svensk oversætter 

Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og netop derfor samarbejder vi ikke med hvem som helst. Vi har udvalgt de dygtigste svenske oversættere og translatører, som har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring med oversættelse. Gennem et tæt samarbejde med både kunder og oversættere, sørger vi for at levere svenske oversættelser, der altid lever op til dine specifikke krav og ønsker.

Læs om vores vores specialeområder

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til svenske tekster

Vores erfaring fortæller os, at et tæt samarbejde giver de bedste resultater. COMMAS er et lille oversættelsesbureau, med alt hvad det indebærer af fordele for samarbejdet. Som kunde hos os vil du opleve, at kommunikationen er direkte, personlig og hurtig, og med bare to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid lander hos én, som kender både dig og dine oversættelsesbehov godt.

“Man skal virkelig se sig for, når man vælger leverandør, for det var helt tydeligt, hvor let noget kan blive lost in translation. Prisen var den samme, men der var milevid forskel på kvaliteten: Hos COMMAS får vi ikke bare en oversættelse, men en tekst af høj kvalitet, hvor stil og tone er bevaret fra originalsproget og hvor ingen nuancer eller pointer går tabt.”

Mette Klein, LE34

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.