Oversættelse til mange forskellige sprog

Vi hjælper dig med at oversætte til og fra fransk 

Hos COMMAS tilbyder vi professionel oversættelse og korrekturlæsning inden for alle områder af det franske sprog. Med 20 års erfaring har vi etableret et globalt team af erfarne franske oversættere og translatører, som specialiserer sig inden for forskellige fagområder. Vi assisterer med oversættelser til og fra fransk, og uanset opgavens omfang sørger vi for, at dine budskaber formidles på en præcis og overbevisende måde på tværs af grænser.

Vores team af erfarne franske oversættere har gjort os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Hurtig og effektiv oversættelse af tekster på fransk

Har du brug for fransk oversættelse? Vores enkle proces gør det nemt for os at hjælpe dig hurtigt videre. Hos COMMAS stræber vi efter at levere oversættelser af topkvalitet på en hurtig, nem og effektiv måde.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Fast oversætter med fransk som modersmål

Én ting, vi aldrig går på kompromis med, er kvaliteten af vores arbejde. Når vi indgår et samarbejde med oversættere og translatører, udvælger vi omhyggeligt de dygtigste fagfolk inden for branchen. En lang sproglig uddannelse og mange års erfaring med oversættelsesarbejde er afgørende for os. 

Gennem et tæt samarbejde med både kunder og oversættere sikrer vi, at de franske oversættelser, vi leverer, altid opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vores udvalgte specialeområder

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til franske tekster

Efter mange års erfaring ved vi, at et nært samarbejde er afgørende for at opnå de bedste resultater. COMMAS er et mindre oversættelsesbureau, hvilket medfører flere fordele for samarbejdet.

Vores kommunikation er direkte, personlig og hurtig. Med blot to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid når frem til én, der kender både dig og dine specifikke oversættelsesbehov.

“Vi har siden 2017 brugt COMMAS til alle vores oversættelsesopgaver, som primært er nyhedsbreve og betjeningsvejledninger i sprogene engelsk, tysk og fransk. Vi ser COMMAS som det ideelle valg af leverandør af oversættelser. Der arbejdes med kundens behov i centrum, og er der spørgsmål undervejs er der altid god kommunikation, ligesom det færdige produkt aldrig skuffer.”

Gitte Johansen, NHS Maskinfabrik A/S

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.