Vi oversætter enhver finsk opgave for dig uanset størrelse

Har du brug for hjælp til at oversætte? Hos COMMAS tilbyder vi alle former for oversættelse og korrekturlæsning på finsk. Med 20 års erfaring har vi etableret et globalt team af finske oversættere, der hver især er specialiserede inden for forskellige fagområder. Vi assisterer med oversættelse både til og fra finsk, og uanset omfanget af opgaven, sikrer vi, at dine budskaber når effektivt ud over grænserne.

Vores erfarne finske oversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Vi oversætter dine finske tekster professionelt og effektivt

Har du brug for en oversættelse nu og her? Vores proces er enkel og ligetil, hvilket gør det muligt for os at hjælpe dig hurtigt. Hos COMMAS prioriterer vi levering af oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Hos COMMAS får du faste modersmålsoversættere

Uanset om det drejer sig om juridiske, tekniske, markedsføringsmæssige eller andre typer tekster, er vi klar til at assistere. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og samarbejder kun med oversættere og translatører, der har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring inden for oversættelsesarbejde.

Vi forsøger så vidt muligt altid at koble faste oversættere på de enkelte kunder. Gennem et nært samarbejde sikrer vi, at de finske tekster, vi leverer, altid opfylder kundens specifikke krav og ønsker. Ved et godt samarbejde med både kunder og oversættere stræber vi efter at levere finske oversættelser, der imødekommer dine individuelle behov og forventninger.

Vi er specialister

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til finske tekster 

Vi har erfaret, at tætte samarbejder er nøglen til de bedste resultater. COMMAS repræsenterer et lille oversættelsesbureau, hvilket indebærer klare fordele for vores kunder såvel som samarbejdsrelationer. 

Som kunde vil du opleve, at vores kommunikation er direkte, personlig og hurtig. Med blot to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid lander hos én, der kender både dig og dine oversættelsesbehov.

“JP/Politikens Hus har med stor tilfredshed gjort brug af COMMAS Oversættelsesbureau til oversættelse af juridiske tekster til flere forskellige sprog. COMMAS har hver gang leveret en god service med korte ekspeditionstider og levering af høj kvalitet. Vi har gode erfaringer med samarbejdet med COMMAS, hvorfor vi klart kan anbefale COMMAS til andre.”

Aida Hassouna / JP/Politikens Hus

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.