Oversættelse til mange forskellige sprog

Vi oversætter dine tekster til og fra italiensk

Hos COMMAS tilbyder vi enhver form for italiensk oversættelse og korrekturlæsning. Gennem 20 år har vi etableret et globalt team af italienske oversættere, der hver især er specialiserede inden for forskellige fagområder. Vi hjælper med at oversætte både til og fra italiensk – og uanset opgavens størrelse, sørger vi for, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne. 

Vores team af italienske oversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Oversættelse af italienske tekster | hurtigt, nemt og effektivt 

Har du brug for en italiensk oversættelse nu og her? Vi ved af erfaring, at oversættelser ofte haster. Vores proces er enkel og ligetil, hvilket gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Vi tilbyder en fast italiensk modersmålsoversætter 

Hvis der er én ting, vi nægter, så er det at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udvælger de dygtigste italienske oversættere og translatører, som har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring med oversættelse. Kombinationen af deres erfaring og vores faglige baggrund er din sikkerhed for et produkt af højeste kvalitet. 

Ved at samarbejde tæt med både kunder og oversættere sikrer vi, at vores italienske oversættelser altid opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi er specialister

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Få et uforpligtende tilbud

TEKNISK OVERSÆTTELSE

Siden 2003 har vi leveret tekniske oversættelser til stort set alle brancher. Vi sætter os ind i den specifikke fagterminologi og oversætter brochurer, manualer, datablade og øvrige tekniske tekster.

> Læs mere

MARKETING OG HR

Vores modersmålsoversættere fanger selv den mindste nuance i sproget og oversætter bl.a. brochurer, SoMe-opslag og hjemmesider samt diverse HR-relaterede tekster.

> Læs mere

JURIDISK OVERSÆTTELSE

Juridisk oversættelse kræver indgående viden om både sprog og jura. Vores kandidatuddannede translatører har stor erfaring med at oversætte selv de sværeste juridiske dokumenter.

> Læs mere

AUTORISERET OVERSÆTTELSE

Vores certificerede translatører tilbyder bekræftede oversættelser til brug i retten eller til offentlige instanser og myndigheder i Danmark og i udlandet.

> Læs mere

ØKONOMISK OVERSÆTTELSE

Økonomisk oversættelse kræver indgående kendskab til finansiel terminologi. Vi oversætter bl.a. årsrapporter, børsmeddelelser, økonomiske rapporter og markedsanalyser.

> Læs mere

KORREKTURLÆSNING

Alle vores erfarne og sproguddannede oversættere er vant til at kvalitetssikre egne oversættelser. Vi hjælper derfor gerne med korrekturlæsning af tekster inden for vores specialeområder.

> Læs mere

Dit personlige oversættelsesbureau til italienske tekster

Vi ved, at et tæt samarbejde giver de bedste resultater. COMMAS er et lille oversættelsesbureau, hvilket indebærer flere fordele for dig som kunde.

Vores kommunikation er kendetegnet ved at være direkte, personlig og hurtig. Med kun en enkelt kontaktperson kan du være sikker på, at din henvendelse altid når frem til én, der kender både dig og dine specifikke oversættelsesbehov.

“Processen hos COMMAS er nem og overskuelig – de er altid hurtige til at vende tilbage med en pris og leveringstid på de opgaver, vi sender, og fordi vi har arbejdet sammen i så mange år, kender de vores filtyper og ved, hvad vi har brug for. Jeg kan kun anbefale andre virksomheder med behov for teknisk oversættelse at kontakte COMMAS.”

Jesper Jørgensen, Form & Frys

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.

sprog vi oversætter til og fra

Som oversættelsesbureau beliggende i Danmark oversætter vi hovedsageligt til og fra de europæiske sprog. Vi hjælper dog også gerne med de mere sjældne sprogkombinationer. Kontakt os for at høre nærmere.

Tysk

Engelsk

Svensk

Norsk

Finsk

Fransk

Hollandsk

Spansk

Italiensk

Portugisisk

Græsk

Tyrkisk

Islandsk

Polsk

Bulgarsk

Ungarsk

Rumænsk

Kroatisk

Tjekkisk

Bosnisk

Serbisk

Slovakisk

Lettisk

Litauisk

Russisk

Ukrainsk

Koreansk

Vietnamesisk

Mandarin

Japansk