Lad os hjælpe med dine tyske oversættelser

Hos COMMAS tilbyder vi enhver form for tysk oversættelse og korrekturlæsning. Med over 20 års erfaring har vi etableret et globalt team af tyske oversættere, der hver især er specialiserede inden for forskellige fagområder. Vi bistår med oversættelser på tysk i kombination med flere sprog, og uanset omfanget af opgaven sikrer vi, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne.

Vores team af erfarne tyske modersmålsoversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Effektiv og hurtig oversættelse på tysk

Har du brug for en tysk oversættelse nu og her? Vores proces er enkel, hvilket gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Fast modersmålsoversætter til dine tyske tekster

Har du brug for en knivskarp tysk oversættelse? Uanset om det er af juridisk, teknisk, markedsføringsmæssig eller af anden karakter, så kan vi hjælpe. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og derfor arbejder vi kun sammen med oversættere og translatører, som har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring med oversættelse.

Gennem et tæt samarbejde med både kunder og oversættere, sørger vi for at levere tyske tekster, der altid lever op til dine specifikke krav og ønsker.

Specialer, vi mestrer til perfektion

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til tyske tekster

COMMAS er et lille oversættelsesbureau, med alt hvad det indebærer af fordele for samarbejdet – og vi ved af erfaring, at netop et tæt samarbejde skaber de bedste forudsætninger for gode resultater.

Som kunde hos os, vil du opleve, at kommunikationen er direkte, personlig og hurtig. Med bare to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid lander hos én, som kender både dig og dine oversættelsesbehov godt.

“Vi ser COMMAS som det ideelle valg af leverandør af oversættelser. Der arbejdes med kundens behov i centrum, og er der spørgsmål undervejs er der altid god kommunikation, ligesom det færdige produkt aldrig skuffer. Vi oplever altid en super god og hurtig service, når vi henvender os.”

Gitte Johansen, NHS Maskinfabrik A/S

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.