Oversættelse til mange forskellige sprog

Vi oversætter dine portugisiske tekster for dig 

Hos COMMAS tilbyder vi alle former for oversættelse og korrekturlæsning på portugisisk. Vi har etableret et globalt team bestående af erfarne portugisiske oversættere og translatører, alle med speciale inden for ét eller flere fagområder. Uanset om opgaven kræver oversættelse til eller fra portugisisk, garanterer vi, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne. 

Vores team af dygtige portugisiske oversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Vi oversætter hurtigt, men altid professionelt

Har du brug for hjælp til en oversættelsesopgave på portugisisk? Vores proces er enkel, hvilket gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt. 

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Hos COMMAS kan du få en fast portugisisk oversætter

Har du brug for en nøjagtig portugisisk oversættelse? Uanset om det drejer sig om juridiske, tekniske, markedsføringsmæssige eller andre typer tekster, er vi klar til at hjælpe. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og samarbejder derfor kun med oversættere og translatører, der har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring inden for oversættelse.

Gennem et tæt samarbejde med både kunder og oversættere sikrer vi, at de portugisiske tekster, vi leverer, altid opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Specialer, vi mestrer til perfektion

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til portugisiske tekster 

Vores erfaring fortæller os, at et tæt samarbejde giver de bedste resultater. COMMAS er et lille oversættelsesbureau, med alt hvad det indebærer af fordele for samarbejdet. 

Vores kommunikation er direkte, personlig og hurtig, og med bare to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid lander hos én, som kender både dig og dine oversættelsesbehov godt.

“Vi har med stor tilfredshed brugt COMMAS til oversættelse af flere juridiske dokumenter, herunder bl.a. aftaler, licensbetingelser og udskrifter fra Erhvervsstyrelsen. Primært til og fra engelsk. De oversættelser, vi får tilbage, er af høj kvalitet, og med priser, der ovenikøbet er meget fornuftige, kan vi derfor kun give COMMAS vores bedste anbefalinger.”

Ebbe Rene Hjort, Fiftytwo

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.