Oversættelse til mange forskellige sprog

Vi oversætter dine tekster til og fra spansk

I COMMAS tilbyder vi alle former for spansk oversættelse og korrekturlæsning. Vi har gennem 20 år opbygget et globalt team af spanske oversættere, som alle er specialiserede i ét eller flere fagområder. Vi hjælper med at oversætte både til og fra spansk – og uanset opgavens størrelse, sørger vi for, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne. 

Vores team af erfarne spanske modersmålsoversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Effektiv og hurtig oversættelse af spanske tekster

Har du brug for en spansk oversættelse nu og her? Vores proces er enkel, hvilket gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Opnå store fordele gennem et fast samarbejde

Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og netop derfor samarbejder vi ikke med hvem som helst. Vi har udvalgt de dygtigste oversættere og translatører, som har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring med oversættelse. 

Gennem et tæt samarbejde med både kunder og oversættere – og ved så vidt muligt altid at knytte en fast oversætter til hver enkelt kunde – sørger vi for at levere spanske oversættelser, der altid lever op til dine specifikke krav og ønsker.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til spanske oversættelser 

Vores erfaring fortæller os, at et tæt samarbejde giver de bedste resultater. COMMAS er et lille oversættelsesbureau, med alt hvad det indebærer af fordele for samarbejdet. 

Kommunikationen er direkte, personlig og hurtig, og med bare to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid lander hos én, som kender både dig og dine oversættelsesbehov godt.

“Hver gang har forløbet været enkelt og professionelt, og med altid korte deadlines har det aldrig været et problem at få tingene hurtigt igennem hos oversætterne. Stor ros til COMMAS for deres engagement og professionalisme.” 

Marie Bay, Nordic Sense

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.