Oversættelse til mange forskellige sprog

Lad os hjælpe med dine hollandske oversættelser 

Hos COMMAS tilbyder vi alle typer af oversættelse og korrekturlæsning på hollandsk. Gennem 20 år har vi etableret et globalt team af erfarne oversættere og translatører, der alle har hollandsk som modersmål og specialiserer sig inden for ét eller flere fagområder.

Vi bistår med oversættelse til og fra hollandsk, og uanset opgavens omfang garanterer vi, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne. Vores dygtige team har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for vores kunder – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Vi oversætter hurtigt, nemt og professionelt til hollandsk

Skal vi hjælpe dig med en fransk oversættelse nu og her? Vores proces er enkel, hvilket gør det muligt for os at assistere dig hurtigt. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelser af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og professionelt. 

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Fast oversætter med hollandsk som modersmål 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer dette ved nøje at udvælge erfarne, hollandske oversættere og translatører med omfattende sproglig uddannelse og mange års erfaring. Deres ekspertise, kombineret med vores faglige baggrund, garanterer et produkt af højeste kvalitet. 

Gennem et nært samarbejde med både kunder og oversættere sikrer vi, at vores oversættelser altid imødekommer dine specifikke krav og ønsker.

Vi mestrer vores specialer

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til hollandske tekster

COMMAS er et lille oversættelsesbureau, hvilket indebærer store fordele for vores kunder – og vi ved af erfaring, at tætte samarbejder giver de bedste resultater. 

Hos os er kommunikationen direkte, personlig og hurtig, og med bare to kontaktpersoner kan du være tryg ved, at din henvendelse altid når frem til én, som kender både dig og dine oversættelsesbehov. 

“COMMAS er en professionel samarbejdspartner, som svarer hurtigt og gerne stiller uddybende spørgsmål til opgaverne, så vi er helt enige om, hvad der skal laves, før de går i gang. På baggrund af næsten 10 års samarbejde ved vi, at vi altid får oversættelserne retur til den aftalte tid, og at kvaliteten er i top.”

Amalie Topp, ebmpapst

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.