Oversættelse til mange forskellige sprog

Lad os hjælpe med dine norske oversættelser

I COMMAS tilbyder vi alle former for oversættelse og korrekturlæsning på norsk. Vi har gennem 20 år opbygget et globalt team af erfarne oversættere og translatører, som alle taler norsk som modersmål og er specialiserede i ét eller flere fagområder. 

Vi hjælper med at oversætte både til og fra norsk – og uanset opgavens størrelse, sørger vi for, at dine budskaber når sikkert ud over grænserne. Vores team af dygtige, norske oversættere gør os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner – skal vi også være din?

Vi håndterer oversættelse til stort set alle sprog

Effektiv, hurtig og professionel oversættelse på norsk

Har du en norsk oversættelse, der haster? Vores proces er enkel, hvilket gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre. Hos COMMAS sætter vi en ære i at levere oversættelse af højeste kvalitet – hurtigt, nemt og effektivt.

1.

Ring til os og/eller send din tekst via tilbudsformularen eller på mail

2.

Vi sender et gratis og uforpligtende tilbud – normalt inden for få timer

3.

Du accepterer tilbuddet, og vi sætter opgaven i gang

4.

Du modtager den færdige oversættelse til aftalt tid

Fast oversætter, der taler norsk som modersmål

Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og netop derfor samarbejder vi ikke med hvem som helst. Når vi indgår samarbejder med oversættere og translatører, så udvælger vi de dygtigste, som har en lang sproglig uddannelse og mange års erfaring med oversættelse. 

Gennem et tæt samarbejde med både kunder og oversættere, sørger vi for at levere norske oversættelser, der altid lever op til dine specifikke krav og ønsker.

Vi er specialister

Vi kan ikke være de bedste til alt. Derfor har vi valgt at specialisere os i oversættelse inden for nogle få fagområder, som vi til gengæld mestrer. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får en oversættelse, som er nøje tilpasset til modtageren, og hvor fagterminologien altid er præcis og korrekt.

Find og læs mere om vores specialer her: 

En samarbejdsaftale om oversættelse sætter kunden i fokus

Dit personlige oversættelsesbureau til norske tekster

COMMAS er et lille oversættelsesbureau, med alt hvad det indebærer af fordele for samarbejdet – og vi ved af erfaring, at et tæt samarbejde giver de bedste resultater.

Kommunikationen er direkte, personlig og hurtig, og med bare to kontaktpersoner kan du være sikker på, at din henvendelse altid lander hos én, som kender både dig og dine oversættelsesbehov godt.

“Alle deadlines overholdes, der leveres altid kvalitet, og jeg sætter stor pris på den feedback vi får fra oversætterne, samt deres professionelle tilgang til opgaverne. Jeg ser frem til et fortsat og langt samarbejde med Lisbeth og COMMAS.”

Maria Dreymann, Molslinjen

Få et uforpligtende tilbud

HVORFOR VÆLGE COMMAS?

Kvalitet

Ved kun at bruge de dygtigste oversættere og lave grundig kvalitetssikring sikrer vi, at du altid får oversættelser af allerhøjeste kvalitet.

tilgængelighed

Vi svarer hurtigt og sørger for at gøre processen så enkel som mulig, så du kan få løst dit oversættelsesbehov og komme videre til dine andre opgaver.

tilfredshed

Tilfredse kunder kommer igen. Da vi er et mindre oversættelsesbureau, vil du og dit oversættelsesbehov altid være i centrum.

samarbejde

Et tæt samarbejde giver de bedste resultater. Vi knytter derfor altid en fast oversætter til dig, som lærer din branche og tone-of-voice godt at kende.